Mijn naam is Gerard van Vliet (1963). Ik ben werkzaam als Oefentherapeut Cesar. In 1987 ben ik afgestudeerd en vanuit het westen naar het noorden verhuisd en een baan gevonden hier in Roden. Sinds  2000 ben ik gevestigd in het Fitnesscentrum Roden. In 2009 ben ik afgestudeerd in de fysiotherapie. 

Binnen mijn praktijk probeer ik een brug te slaan tussen beide soorten van therapie.  Vanuit Cesartherapie bekijk ik het totaalbeeld van de houding en bewegen, met als aanvulling het bestrijden van de lokaalgerichte klachten met behulp van fysiotherapie.

U zult merken dat er anders gekeken wordt dan binnen de reguliere fysiotherapie. In goed overleg met u stellen we doelen en inventariseren we uw wensen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u van uw klachten af te helpen.

gerard

VRAGEN

Zijn er nog onduidelijkheden of vragen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.  U kunt ons bereiken op:

  • Tel:           050 50 16554
  • E-mail:     Vlietro@hetnet.nl